Présház

Története: A Tenkes hegy déli lejtőjén, a Köves – föld dűlőben áll az öreg présház, amely másfél évszázaddal korábban még az aktív borkészítésnek adott helyet. Rendeltetése mára megváltozott, feladatát különleges helyszínként, a vendéglátásban tölti be.

Kikhez szól?

  • Akiknek szívét megdobogtatja a természetesen szép környezet
  • Akik arra vágynak, hogy feloldódjanak ebben a világban
  • Akik szeretnének néhány gondtalan órát csak saját körükben megélni
  • Akik örömmel merülnek el az asztali örömökben

Konyha: A környezetet és az évszakokat figyelembe vevő alapállás, irányt Auguste Escoffier szellemisége mutat

Létszám: Belső térben legfeljebb 12 fő

           Kertben legfeljebb 20 fő

Mit tartalmaz a csomag?

Menü: előétel – főétel – sajt – édesség melynek alapanyagai részben saját gazdaságunkból származnak.

Borok: szuper prémium válogatás

  • Serena 2021
  • Noblesse rozé 2018
  • Szűretlen merlot 2015
  • Szűretlen cabernet sauvignon 2007
  • Kövesföld 2009
  • Szűretlen cabernet franc 2013
  • Noblesse chardonnay 2019
  • Maghari /Methode Malatinszky/  2017      

Ára: 8 főig 1000EUR minden további vendég 100EUR/fő, ami tartalmazza az ételek és a borok árát, valamint a kiszolgálás díját is.

Házigazda: Malatinszky Csaba, aki boraihoz az ételeket is maga készíti

Foglalás: Elektronikus levélben, melyre válaszul díjbekérőt küldünk a teljes összegről, ami foglalóként értendő. Visszaigazolást az összeg számlánkon történt jóváírását követően küldünk.

Vendégfogadás és ételkínálat előzetes egyeztetés alapján:

Kovács Bettina
+36/70 423 4170
[email protected]

    Érdeklődés