Története: A Tenkes hegy déli lejtőjén, a Köves – föld dűlőben áll az öreg présház, amely másfél évszázaddal korábban még az aktív borkészítésnek adott helyet. Rendeltetése mára megváltozott, feladatát különleges helyszínként, a vendéglátásban tölti be.

Kikhez szól?
- Akiknek szívét megdobogtatja a természetesen szép környezet
- Akik arra vágynak, hogy feloldódjanak ebben a világban
- Akik szeretnének néhány gondtalan órát csak saját körükben megélni
- Akik örömmel merülnek el az asztali örömökben
Konyha: A környezetet és az évszakokat figyelembe vevő alapállás, irányt Auguste Escoffier szellemisége mutat
Létszám: Belső térben legfeljebb 12 fő
Kertben legfeljebb 20 fő
Mit tartalmaz a csomag?
Menü: előétel – főétel – sajt – édesség melynek alapanyagai részben saját gazdaságunkból származnak.
Borok: szuper prémium válogatás
- Serena 2021
- Noblesse rozé 2018
- Szűretlen merlot 2015
- Szűretlen cabernet sauvignon 2007
- Kövesföld 2009
- Szűretlen cabernet franc 2013
- Noblesse chardonnay 2019
- Maghari /Methode Malatinszky/ 2017
Ára: 8 főig 1000EUR minden további vendég 100EUR/fő, ami tartalmazza az ételek és a borok árát, valamint a kiszolgálás díját is.
Házigazda: Malatinszky Csaba, aki boraihoz az ételeket is maga készíti
Foglalás: Elektronikus levélben, melyre válaszul díjbekérőt küldünk a teljes összegről, ami foglalóként értendő. Visszaigazolást az összeg számlánkon történt jóváírását követően küldünk.
Vendégfogadás és ételkínálat előzetes egyeztetés alapján:
Kovács Bettina
+36/70 423 4170
[email protected]