A Köves – föld dűlőben, a szőlősorok fölötti levendulásban található az öreg Présház, ahol a burjánzó növényzet és az épített környezet harmonikus egységet alkot.

Intim, kis létszámú rendezvények, üzleti megbeszélések otthona, ahol ételeink a környezetből származó alapanyagokból, kemencében készülnek.

Előzetes egyeztetés és foglalás, 30 nappal az esemény előtt szükséges.

Galéria

Borkóstolás présházunkban

Szuper Prémium Kóstoló

100.000 Ft/10 fő + 12 % szervízdíj

  • Serena 2021
  • Noblesse rozé 2018
  • Szűretlen merlot 2007
  • Szűretlen cabernet sauvignon 2007
  • Kövesföld 2007
  • Szűretlen cabernet franc 2007
  • Noblesse chardonnay 2018

Szuper Prémium Kóstoló+Maghari

150.000 Ft/10 fő + 12 % szervízdíj

  • Serena 2021
  • Noblesse rozé 2018
  • Szűretlen merlot 2007
  • Szűretlen cabernet sauvignon 2007
  • Kövesföld 2007
  • Szűretlen cabernet franc 2007
  • Noblesse chardonnay 2018
  • Maghari 2016 (méthode Malatinszky)

Tour de Franc Kóstoló

160.000 Ft/10 fő + 12 % szervízdíj

  • Szűretlen cabernet franc 2003
  • Szűretlen cabernet franc 2004
  • Szűretlen cabernet franc 2005
  • Szűretlen cabernet franc 2006
  • Szűretlen cabernet franc 2007
  • Szűretlen cabernet franc 2008
  • Szűretlen cabernet franc 2009

Boraink mellé szezonális, helyi alapanyagokból készített ételeinket kínáljuk Vendégeinknek.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy a kalkulált kóstolómennyiség 0,75 dl. Egy palack bor így 10 fő részére elegendő kóstoláskor. Amennyiben a létszám nem éri el a 10 főt, a kóstolás után fennmaradó bort, melyet az ár természetesen tartalmaz, helyben elfogyaszthatják vagy magukkal vihetik.

Menü ajánlataink

Előétel: sült, meleg hízott libamáj brióson vagy bazsalikomos kacsamell tatár finom vajjal kent pirítóssal, házi kovászos kenyeréből
Főétel: kemencében készített nemes vadhúsok / hízott kacsa- libasült vagy rozmaringos báránysült gazdagon körítve, idény zöldségekkel vagy házi savanyúsággal
Desszert: Sorbet málnából vagy eperből
Ételeink az évszakok figyelembevételével, környezetünkből származó nyersanyagokból készülnek.

A menü ára 17500 Ft/fő+12% szervízdíj, de minimum 140.000 Ft/8 fő +12% szervízdíj.

Vendégfogadás és ételkínálat előzetes egyeztetés alapján:

Kovács Bettina
+36/70 423 4170
preshaz@malatinszky.hu

    Érdeklődés