A Köves – föld dűlőben, a szőlősorok fölötti levendulásban található az öreg Présház, ahol a burjánzó növényzet és az épített környezet harmonikus egységet alkot.
Intim, kis létszámú rendezvények, üzleti megbeszélések otthona, ahol ételeink a környezetből származó alapanyagokból, kemencében készülnek.
Előzetes egyeztetés és foglalás, 30 nappal az esemény előtt szükséges.
Galéria
Borkóstolás présházunkban
Szuper Prémium Kóstoló
120.000 Ft/10 fő + 12 % szervízdíj
- Serena 2021
- Noblesse rozé 2018
- Szűretlen merlot 2007
- Szűretlen cabernet sauvignon 2007
- Kövesföld 2007
- Szűretlen cabernet franc 2007
- Noblesse chardonnay 2018
Szuper Prémium Kóstoló+Maghari
170.000 Ft/10 fő + 12 % szervízdíj
- Serena 2021
- Noblesse rozé 2018
- Szűretlen merlot 2007
- Szűretlen cabernet sauvignon 2007
- Kövesföld 2007
- Szűretlen cabernet franc 2007
- Noblesse chardonnay 2018
- Maghari 2017 (méthode Malatinszky)
Tour de Franc Kóstoló
190.000 Ft/10 fő + 12 % szervízdíj
- Szűretlen cabernet franc 2003
- Szűretlen cabernet franc 2004
- Szűretlen cabernet franc 2005
- Szűretlen cabernet franc 2006
- Szűretlen cabernet franc 2007
- Szűretlen cabernet franc 2008
- Szűretlen cabernet franc 2009
Boraink mellé szezonális, helyi alapanyagokból készített ételeinket kínáljuk Vendégeinknek.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy a kalkulált kóstolómennyiség 0,75 dl. Egy palack bor így 10 fő részére elegendő kóstoláskor. Amennyiben a létszám nem éri el a 10 főt, a kóstolás után fennmaradó bort, melyet az ár természetesen tartalmaz, helyben elfogyaszthatják vagy magukkal vihetik.
Menü ajánlataink
Előétel: sült, meleg hízott libamáj brióson vagy bazsalikomos kacsamell tatár finom vajjal kent pirítóssal, házi kovászos kenyeréből
Főétel: kemencében készített nemes vadhúsok / hízott kacsa- libasült vagy rozmaringos báránysült gazdagon körítve, idény zöldségekkel vagy házi savanyúsággal
Desszert: Sorbet málnából vagy eperből
Ételeink az évszakok figyelembevételével, környezetünkből származó nyersanyagokból készülnek.
A menü ára 20.000 Ft/fő+12% szervízdíj, de minimum 160.000 Ft/8 fő +12% szervízdíj.
Vendégfogadás és ételkínálat előzetes egyeztetés alapján:
Kovács Bettina
+36/70 423 4170
preshaz@malatinszky.hu