Hírek

Decanter, 2011 november – LONDON

Malatinszky

Villány


Csaba Malatinszky’s veins must run with Cabernet Franc. He is obsessive about tending his vines and says his 30 hectares, farmed organically in Villány and Siklos since 2009, are as much as he’d ever want to own as that’ll he can manage himself without delegating. He was Hungary’s leading sommelier before turning to winemaking and his focus is balanced, complex reds, notably Cabernet Franc, which suits the Villány terroir so well. The flagship, unfiltered Kúria range always impresses, especially Cab Franc and Kövesföld (a single vineyard Bordeux blend), while his aromatic Serena white and refined Chardonnay are well worth trying.


Egy nő valóban több ízt érez? – Mészáros Erika beszélgetése Malatinszky Csabával

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam lorem orci, sodales vitae arcu vitae, maximus tincidunt arcu. Vestibulum ullamcorper ligula in sodales

Tovább

Egy nő valóban több ízt érez? – Mészáros Erika beszélgetése Malatinszky Csabával

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam lorem orci, sodales vitae arcu vitae, maximus tincidunt arcu. Vestibulum ullamcorper ligula in sodales

Tovább

Egy nő valóban több ízt érez? – Mészáros Erika beszélgetése Malatinszky Csabával

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam lorem orci, sodales vitae arcu vitae, maximus tincidunt arcu. Vestibulum ullamcorper ligula in sodales

Tovább